powered by simpleCommunicator - 2.0.18     © 2024 Programmizd 02
Map
Форумы / Oracle Forms [игнор отключен] [закрыт для гостей] / Forms 6i Patch 19 for Windows
13 сообщений из 13, страница 1 из 1
Forms 6i Patch 19 for Windows
    #37615157
Фотография mRdUKE
Скрыть профиль Поместить в игнор-лист Сообщения автора в теме
Участник
...
Рейтинг: 0 / 0
Forms 6i Patch 19 for Windows
    #37658562
vieg
Скрыть профиль Поместить в игнор-лист Сообщения автора в теме
Гость
Пишет что невозможно загрузить. Не существует такого по указанному адресу...
...
Рейтинг: 0 / 0
Период между сообщениями больше года.
Forms 6i Patch 19 for Windows
    #38293459
PalR
Скрыть профиль Поместить в игнор-лист Сообщения автора в теме
Участник
mRdUKE
А не можешь ссылку оживить на пару дней?
...
Рейтинг: 0 / 0
Forms 6i Patch 19 for Windows
    #38293773
Фотография mRdUKE
Скрыть профиль Поместить в игнор-лист Сообщения автора в теме
Участник
PalR,

с 19ым (6194129) после установки проблемы были, точно не помню какие, 18 ищи - p4948577_600_WINNT.zip
...
Рейтинг: 0 / 0
Forms 6i Patch 19 for Windows
    #38293834
PalR
Скрыть профиль Поместить в игнор-лист Сообщения автора в теме
Участник
18-й стоит. Хотелось бы и 19 установить.
...
Рейтинг: 0 / 0
Период между сообщениями больше года.
Forms 6i Patch 19 for Windows
    #38944125
Доброго времени суток.
А есть ли возможность еще разок оживить ссылку?
...
Рейтинг: 0 / 0
Forms 6i Patch 19 for Windows
    #38944329
Фотография mRdUKE
Скрыть профиль Поместить в игнор-лист Сообщения автора в теме
Участник
Плеханов Павел,

Пожалуйста.

p6194129_60828_WINNT.zip 113 Мб [Updated: 7+ years ago]

p19444825_60828_WINNT.zip 5.6 Мб [Updated: 3+ months ago]
...
Рейтинг: 0 / 0
Forms 6i Patch 19 for Windows
    #38944769
Большое спасибо - скачал. А что внутри второго (меньшего) архива?
...
Рейтинг: 0 / 0
Forms 6i Patch 19 for Windows
    #38946707
Фотография mRdUKE
Скрыть профиль Поместить в игнор-лист Сообщения автора в теме
Участник
Плеханов ПавелБольшое спасибо - скачал. А что внутри второго (меньшего) архива?

Эффективнее скачать и посмотреть README внутри, чем ждать ответа на заданный вопрос.
...
Рейтинг: 0 / 0
Период между сообщениями больше года.
Forms 6i Patch 19 for Windows
    #39454022
leroylim
Скрыть профиль Поместить в игнор-лист Сообщения автора в теме
Гость
Hi mRdUKE,

Hope you are doing well. Could I ask you whether you are able to provide these files?

Привет, mRdUKE,

Надеюсь у тебя все хорошо. Могу ли я спросить вас, можете ли вы предоставить эти файлы?

p6194129_60828_WINNT.zip 113 MB
p19444825_60828_WINNT.zip 5.6 MB
p9935935
...
Рейтинг: 0 / 0
Forms 6i Patch 19 for Windows
    #39457060
Фотография mRdUKE
Скрыть профиль Поместить в игнор-лист Сообщения автора в теме
Участник
leroylim,

Oracle recommended patches only => p19444825_60828_WINNT.zip
README: base bug 19444825
----------------------
This Forms 6i oneoff delivers a set of changes to the Forms
client to fix bug 19444825 .

Compatibility
-------------
Middle Tier Platform(s): Windows-x86
Forms Version(s): 6.0.8.28


Bug fixes included

------------------
6161079 - Fix for Bug 6161079
6166808 - APPS6: BIDI:NLS: STACK CANVAS DONT RENDER PROPERLY IN RTL
10226288 - SUPPORT FONT ANTIALIASING IN ORACLE FORMS
14170800 - FORMS CHANGES NEEDED TO WORK WITH EWT ENHANCEMENT 14099503
17712207 - APPS6: SCROLL BUTTON IS NOT FUNCTIONING CORRECTLY WHEN CLICK AT
BOTTOM
18113008 - Fix for Bug 18113008
18780976 - Fix for Bug 18780976
19190343 - Fix for Bug 19190343
16399579 - APPS6: FIX 14335516 NEED TO BE PROVIDED AGAIN AS 13252869 NOT GIVEN IN JDK8
15828839 - REGRN :FOCUS ON DEFAULT BUTTON IN ALERT DIALOG CHANGES WITH MLR PATCH 14652260
16537869 - apps6: tracking ruei forms_ruei_send_form_name function to earlier forms version

16300855 - APPS6: AFTER MLR 14615390 FORM GREYS OUT ENTERING A CARRIAGE RETURN
IN EDITOR


4261173 - APPS6:NLS:BIDI: TEXT ENTERED WITH EDITOR AS MULTI LINES IS FLIPPED ON THE FIELD
9320023 - FRM-92101 (RANDOM APPARITION) (LINUX)
13712140 - APPS6: FORMS HANG ON ACKN. A ALERT JUST AFTER HIDE ON EXIT WIN DISPOSAL
13450923 - APPS6: MOUSE FOCUS IS LOST AFTER RECOVERING RECEIPTS FORM USING THE FIND BUTTON
14277452 - APPS6: JRE7CERT: TAB KEYS DO NOT WORK IN LOV TO NAVIGATE TO FIND BUTTON (CTRL+L)
5624555 - APPS6: NLS: FORMS CRASH ENTERING VALUE LOWER THAN LOWEST ALLOWED IN JA LANG
14525012 - APPS6: PLEASE PROVIDE FORMS BLR FOR EWT BACKOUT BUG 14475848
14559906 - ENHANCED FIX FOR FOCUS LOSS IN ALERT DIALOG
14609039 - APPS6: MHANDLER INITIALIZATION REQUIRED IN ADDITION TO FIX 13450923



12383263 - APPS6: ILLEGALARGUMENTEXCEPTION IN JRE CONSOLE RUNNING FORMS WITH JAWS
13033652 - APPS6:REGRN: UNEXPECTED SCROLL DOWN BEHAVIOR BY SCROLLBAR IN SOCKET MODE

6125732 - FORM CRASH W/ EXECUTE QUERY ON MENU AFTER OPEN_FORM USING THE JRE
6857221 - APPS6: FOCUS LOSS IN PS19 + PLUGIN 1.5.0_XX (WINDOW SWITCHING)
7329300 - APPS6: REGRN:FORMS CRASH WHEN DO FIND IN LOV
6747939 - NAVIGATION IS LOST WHEN MOVING FROM ONE FORM TO ANOTHER.
2574342 - FORMS APPLET CRASHES WHEN COLLAPSING SELECTED TREE NODE AND MULTISELECT=YES
5956422 - APPS6: FRM-92100 WITH RAPID TYPING WHILE FORMS IS GETTING LAUNCHED
9084276 - APPS6:IIFGET RETURNS WRONG VALUE FOR SYSTEM.MESSAGE_LEVEL
5997083 - APPS6: FORM IS CRASHING IN ARABIC ENV WHILE PERFORMING HIDE_VIEW
6998181 - APPS6: POPUP MENU BRIEFLY APPEARS AND DISAPPEARS IN SUN PLUGIN 1.5.0XX
7552880 - APPS6: LOSS OF FOCUS WITH MODAL WINDOW AND USING FIND IN LOV
6169108 - APPS6: STACKED CANVAS INCORRECLTY PLACED FOR HEBREW WHEN WINDOW MAXIMIZED
5733397 - "COPY_REGION" BUILT-IN CRASHES THE FORM WHEN USING MS. WORD MULTI-CLIPBOARD
5571663 - INPUT CURSOR/FOCUS LOST AFTER SCROLLING WIT A WHEN-MOUSE-DOUBLECLICK TRIGGER
8667727 - APPS6: NLS:FORMS SESSION CRASHES FOR COPY BUILTIN WITH CHINESE CHAR
10092915 - APPS6: FORMS CRASH WHEN COPYING NLS TRUNCATED TEXT BY SET_GROUP_CHAR_CELL
10041239 - REGRN:APPS6: FIX PROVIDED IN BUG 9299761 DOES NOT WORK
9362676 - APPS6: FORMS CRASH WITH CLICKING RADIO BUTTON WHILE FORMS IS GETTING LAUNCHED
10164084 - APPS6: FRM-92100 WITH RAPID TYPING WHILE FORMS IS GETTING LAUNCHE
10411388 - APPS6:REGRN: FIX FOR BUG 9743411 CAUES WINDOW-ACTIVATE TRIGGER TO NOT FIRE
12832774 - APPS6:REGRN: CURSOR ISSUE WITH MLR PATCH 12812155
12627468 - PRESSING OK BUTTON VERY FAST ON THE SAME ALERT HANGS THE FORM SESSION
12862243 - APPS6:UNABLE TO ENTER EASTERN EUROPEAN CHARACTERS IN FORMS
7130248 - BACKPORT EUM SUPPORT FOR RUNFORM,OPEN/CALL/NEW FORM ACTIONS INTO 6I.
7442879 - APPS6:FORMS HANGS IF WE TYPE IN A MULTILINE TEXT ITEM WHERE DATATYPE IS LONG
8988492
7175618
8393944 - EXPANDING TREE NODES CAUSES GETDATA(): ILLEGAL INDEX WHILE SCROLLING
8442155 - APPS6:FOCUS LOSS ISSUE WITH PS19 IN ORDER ORGANIZER FORM

9803561 - APPS6: ADA: ERROR IN JAVA CONSOLE WINDOW WHEN RUNNING FORMS WITH
JAWS SCREEN REA
10630609 - APPS6: ERROR IN JAVA CONSOLE WINDOW WHEN RUNNING FORMS WITH JAWS
SCREEN READER
11782681 - APPS6: FORMS DO NOT LAUNCH WITH BETA JRE 1.7 IN CALLED FORM
12433970 - APPS6: FORM HANGS RANDOMLY WHILE SHOWING INCREMENTAL ALERT
1947595 - APPS6: ADA: SCREEN READER SPEAKS LETTER WHEN TYPING IN PASSWORD INSTEAD OF STAR
7175618 - FORMS HANG WHILE RUNNING WITH JRE 1.5 ON VISTA
7261996 - FRM-92101 WHEN SCROLLING BY MOUSE WHEEL IN FORM A IN THE BACKGROUND OF FORM B
7358376 - JAVA BEAN CLIPPING EFFECT WHEN FORM DRAGGED OVER THE POSITION OF A MODAL WINDOW
7833659 - FORMS IS ZOMBIED;JAVA.LANG.ILLEGALSTATEEXCEPTION: CANNOT OPEN SYSTEM CLIPBOARD
8859958 - APPS6: POPUP MENU BRIEFLY APPEAR IF IT IS DISPLAYED ABOVE CURSOR CLICKED
7621923 - SCROLLING WITH MOUSE WHEEL IN MASTER BLOCK DOESN'T REFRESH THE CHILD BLOCK
9499728 - APPS6:CLIENT CRASH AFTER PATCH 8920655 WHILE OPENING LOV
6215717 - APPS6: EXPANDING TREE CAUSES GETDATA(): ILLEGAL INDEX WHILE SCROLLING
9436383 - FOCUS LOSS WHEN JAVA BEAN ACTIVATED
9200985 - APPS6:INTERMITTENTLY SEARCH SCREEN OPENS CLICKING ON RESULT SCREEN SCROLL BAR
8485936 - APPS6: FORMS WHEN RUN WITH JRE 1.6 DOESNOT SHOW PRINTER DEFAULT ORIENTATION
3182153 - WINNT: FORM HANGS WHEN SCROLLING THROUGH MULTI-RECORD BLOCK
5658282 - CURRENT RECORD LOST WITH SUN JRE AFTER CLICKING ON IMAGE ITEM WITH MOUSE
8258313 - APPS6: REGRN: CTRL+L AND PASSING FIRST CHAR TO LIMIT THE LOV VALUES IS IGNORED
7657973 - APPS6:CURSOR IS MOVING TO ANOTHER ITEM AFTER SELECTING VALUE FROM LOV(JRE 1.5)
8428638 -APPS6:FOCUS ISSUES WITH FOLDERS IN FORMS PS19 AND FORMS 10.1.2.3
7231982-ISFOCUSTRAVERSABLE() SHOULD NOT RELY ON SERVERREQUESTFOCUS
5652404-WHEEL MOUSE SCROLL INVOKES FORMS RUNTIME ABNORMAL TERMINATION
6015997-PATCH19:REGRN:PATCH18: EXCEPTION IS RAISED WHEN BLOCK HAS SCROLLBAR
6630655-APPS6: FOCUS LOST AFTER MINIMIZING THE CALLING FORM
5718488-APPS6: MOUSE FOCUS LOST AFTER WINDOW MINIMIZE AND MAXIMIZE
5355158-MOUSE FOCUS LOST - DEADLOCK IN FORMS JAVA APPLET
6606894-APPS6: FOCUS LOSS ISSUE WITH FORMS PS19 & SUN PLUGIN 1.5.0_12
6770810-KEYSTROKES FAIL TO BE RECOGNISED AFTER NAVIGATING BETWEEN WINDOWS WITH ALT+W
7021759-APPS6:FOCUS LOSS WITH JAVA PLUGIN IF WE MOVE THE CURSOE TO INVISIBLE TAB PAGE
7215354-AFTER FORMS ALERT, FORM NO LONGER HAS FOCUS
7240862-FOCUS LOST WHEN MOVING TO PREVIOUS FORM WITHOUT SELECTING WINDOW
5843494-FOCUS GAIN FAILS WHEN TRY TO MINIMIZE AND MAXIMIZE MDI WINDOW
7573720-APPS6:FOCUS ISSUE WITH PATCH 7274163 OR 7567072
7567072-APPS6: FORMS CLIENT SIDE CRASH WITH FRM-92101 AFTER PATCH 7488328
7242694-APPS6:FOCUS LOSS ISSUE WITH PLUGIN WHEN FIRST NAVIGABLE ITEM IS DISABLED
8645973 - FORMS CGI FIX
12757211 - CGI FIX
11879934 - APPS6:FRM-92100 /FRM-92091 FOR WEB.SHOW_DOCUMENT WITH FILE:
PROTOCOL IN 1.6.0_24
12976004 - APPS6: MENU TREE BEAN IN FORM THROWS NPE IN JRE 7 WHILE CLOSING
13613107 - APPS6: FORM CRASHES WITH NPE WHEN JAVA BEAN ITEM GETS FOCUS
13869488 - APPS6:REGRN:SCROLLBAR AUTOMATICALLY SCROLLING ALL RECORDS WITH
HIERARCHICAL TREE


Installation instructions for Apps customers
--------------------------------------------

[Part 1] Shut down the listeners and copy the patch files

1. Stop your web listeners and Forms Server.

2. Copy the patch file within your 6i ORACLE_HOME and unzip this file
within it to create a new subdirectory. You will be able to see the
folder 19444825 which contains the actual one-off files.

%cd %ORACLE_HOME%
%unzip p19444825_60828_Windows-x86.zip


Backup the Forms dlls from ORACLE_HOME

I)
move %ORACLE_HOME%\bin\ifwcm60.dll
%ORACLE_HOME%\bin\ifwcm60.dll.PRE_BUG19444825
move %ORACLE_HOME%\bin\ifrcm60.dll
%ORACLE_HOME%\bin\ifrcm60.dll.PRE_BUG19444825
move %ORACLE_HOME%\bin\ifcom60.dll
%ORACLE_HOME%\bin\ifcom60.dll.PRE_BUG19444825
move %ORACLE_HOME%\bin\ifw60.dll
%ORACLE_HOME%\bin\ifw60.dll.PRE_BUG19444825
move %ORACLE_HOME%\bin\ifwd60.dll
%ORACLE_HOME%\bin\ifwd60.dll.PRE_BUG19444825
move %ORACLE_HOME%\bin\ifr60.dll
%ORACLE_HOME%\bin\ifr60.dll.PRE_BUG19444825
move %ORACLE_HOME%\bin\ifrd60.dll
%ORACLE_HOME%\bin\ifrd60.dll.PRE_BUG19444825
move %ORACLE_HOME%\bin\ifwebc60.dll
%ORACLE_HOME%\bin\ifwebc60.dll.PRE_BUG19444825
move %ORACLE_HOME%\bin\ifjsl60.dll
%ORACLE_HOME%\bin\ifjsl60.dll.PRE_BUG19444825


II) %cd %ORACLE_HOME%\19444825

copy ifwcm60.dll %ORACLE_HOME%\bin\ifwcm60.dll
copy ifrcm60.dll %ORACLE_HOME%\bin\ifrcm60.dll
copy ifcom60.dll %ORACLE_HOME%\bin\ifcom60.dll
copy ifw60.dll %ORACLE_HOME%\bin\ifw60.dll
copy ifwd60.dll %ORACLE_HOME%\bin\ifwd60.dll
copy ifr60.dll %ORACLE_HOME%\bin\ifr60.dll
copy ifrd60.dll %ORACLE_HOME%\bin\ifrd60.dll
copy ifwebc60.dll %ORACLE_HOME%\bin\ifwebc60.dll
copy ifjsl60.dll %ORACLE_HOME%\bin\ifjsl60.dll

[Part 2] Unzip the java class files and regenerate your JAR files

3. Please run below script to take backup of the class files.


%cd %ORACLE_HOME%/19444825
% sh backup.sh

4. Please run below script to copy all files to %ORACLE_HOME% with respective
locaiton.


%cd %ORACLE_HOME%/19444825
% sh copy_files.sh


5 For ewt3.jar please follow these additional steps:

i. Backup the Forms java subtree and extract the changed files
% cd %ORACLE_HOME%/forms60/java
% cp -r oracle/ewt oracle/ewt.PREBUG19444825
% jar -xvf %ORACLE_HOME%/19444825/ewt3.jar
% rm META-INF/MANIFEST.MF
% rmdir META-INF

ii. Verify that the EWT version has been updated under the
%ORACLE_HOME%/forms60/java directory.
For example:
% ls -la oracle/ewt | grep 3_4_49

iii. Now regenerate jar files using adadmin.


6. Make sure that you have set up custom certificates for JAR file signing.
Run adadmin administration utility. Select the "Generate Applications
Files menu" option and then the "Generate product JAR files" sub-option


7 Patch Deinstallation Procedure Instructions:
#
# % sh undo_classespre19444825_6.0.8.28.sh
#
# For dlls run below commands to revert back the dlls.

move %ORACLE_HOME%\bin\ifwcm60.dll.PRE_BUG19444825
%ORACLE_HOME%\bin\ifwcm60.dll
move %ORACLE_HOME%\bin\ifrcm60.dll.PRE_BUG19444825
%ORACLE_HOME%\bin\ifrcm60.dll
move %ORACLE_HOME%\bin\ifcom60.dll.PRE_BUG19444825
%ORACLE_HOME%\bin\ifcom60.dll
move %ORACLE_HOME%\bin\ifw60.dll.PRE_BUG19444825
%ORACLE_HOME%\bin\ifw60.dll
move %ORACLE_HOME%\bin\ifwd60.dll.PRE_BUG19444825
%ORACLE_HOME%\bin\ifwd60.dll
move %ORACLE_HOME%\bin\ifr60.dll.PRE_BUG19444825
%ORACLE_HOME%\bin\ifr60.dll
move %ORACLE_HOME%\bin\ifrd60.dll.PRE_BUG19444825
%ORACLE_HOME%\bin\ifrd60.dll
move %ORACLE_HOME%\bin\ifwebc60.dll.PRE_BUG19444825
%ORACLE_HOME%\bin\ifwebc60.dll
move %ORACLE_HOME%\bin\ifjsl60.dll.PRE_BUG19444825
%ORACLE_HOME%\bin\ifjsl60.dll


8. Spot check that the JAR files have been generated by verifying the
timestamp.

[Part 3] Restart the listeners

9. Restart the Forms Server.

10. Restart the web listener serving Forms Applets (e.g. Apache or WebDB 2.2).
...
Рейтинг: 0 / 0
Forms 6i Patch 19 for Windows
    #39467458
leroylim
Скрыть профиль Поместить в игнор-лист Сообщения автора в теме
Гость
Hi mRdUKE,

Sorry for troubling you. Could you reupload the link as am unable to download it?
Thanks a lot for your help.

Привет, mRdUKE,

Извините за беспокойство. Не могли бы вы повторно загрузить ссылку, поскольку я не могу ее загрузить?
Большое спасибо за вашу помощь.
...
Рейтинг: 0 / 0
Период между сообщениями больше года.
Forms 6i Patch 19 for Windows
    #40020328
elabasiry
Скрыть профиль Поместить в игнор-лист Сообщения автора в теме
Гость
mRdUKE,

how can i download it
...
Рейтинг: 0 / 0
13 сообщений из 13, страница 1 из 1
Форумы / Oracle Forms [игнор отключен] [закрыт для гостей] / Forms 6i Patch 19 for Windows
Целевая тема:
Создать новую тему:
Автор:
Закрыть
Цитировать
Найденые пользователи ...
Разблокировать пользователей ...
Читали тему (1): Анонимы (1)
Читали форум (1): Анонимы (1)
Пользователи онлайн (8): Анонимы (6), Yandex Bot, Bing Bot 1 мин.
x
x
Закрыть


Просмотр
0 / 0
Close
Debug Console [Select Text]