|
KOO DE TAH (знатокам Австралийского Английского, или просто Английского.)
|
|||
---|---|---|---|
#18+
Помогите транскрибировать песню (зацепила что-то) Вот, что расслышал/разобрал (красным помечено то, в чем совершенно не уверен): Sun and sand around Without you world is a desert Faces in the crowd They don`t matter Alone without you There`s one thing only that you could do make it better --- refrain --- If you think Of Me when you`re not here When you`re not here make out that your kneel think Of Me when you`re not help/there when you`re not help/there feels good even when you just think Of Me when you`re not here When you`re not here make out that your kneel think Of Me when you`re not there when you`re not there When the whole world feels like stand still You won with my heart I don`t mind such stronger feeling Felt strong from the start I miss it really Alone without you There`s one thing only that you could do you make me feel it cause I do I think about you You know that I think about you all this alone I think about you when youre away I think about you I know that you know that I know you do Oh yes you do Заранее спасибо! ... |
|||
:
Нравится:
Не нравится:
|
|||
15.08.2018, 12:05 |
|
|
|||
---|---|---|---|
#18+
justIT, Вот интересно, я никогда на слова внимания не обращал. А смысл? По английски хоть и понимаю, но только один раз услышал текст: автор Who can say where the road goes Where the day flows, only time And who can say if your love grows As your heart chose, only time автор Who can say Why To-day To-morrow will be yesterday? Who can tell Why to smell The violet, recalls the dewy prime Of youth and buried time? The cause is nowhere found in rhyme. Кто скажет почему сегодня Завтра будет вчера? ... |
|||
:
Нравится:
Не нравится:
|
|||
15.08.2018, 16:15 |
|
|
|||
---|---|---|---|
#18+
SandalTree Вот интересно, я никогда на слова внимания не обращал. А смысл? Но по англоязычным я начинал язык учить. Такая себе мотивация что ли. Вот и остался интерес. Да и заодно challenge типа - "смогу разорбать или нет", я ведь не живу в англоязычной среде. Ну и, в качестве хобби делаю иногда "литературные переводы/адаптации" понравившихся песен. Ты текст-то поправь, если не лениво ... |
|||
:
Нравится:
Не нравится:
|
|||
15.08.2018, 16:21 |
|
|
|||
---|---|---|---|
#18+
SandalTree По английски хоть и понимаю, но только один раз услышал текст:
автор Who can say where the road goes Where the day flows, only time And who can say if your love grows As your heart chose, only time ... |
|||
:
Нравится:
Не нравится:
|
|||
15.08.2018, 16:33 |
|
|
|||
---|---|---|---|
#18+
justIT SandalTree Вот интересно, я никогда на слова внимания не обращал. А смысл? Но по англоязычным я начинал язык учить. Такая себе мотивация что ли. Вот и остался интерес. Да и заодно challenge типа - "смогу разорбать или нет", я ведь не живу в англоязычной среде. Ну и, в качестве хобби делаю иногда "литературные переводы/адаптации" понравившихся песен. Ты текст-то поправь, если не лениво К тому-же это твоё хобби, а если-бы уже всё было готово и кто-то до тебя за тебя это сделал, так и не было-бы челенджа. Так ведь? ... |
|||
:
Нравится:
Не нравится:
|
|||
15.08.2018, 17:57 |
|
|
|||
---|---|---|---|
#18+
Этот чисто анекдот, на тему разных форумов, Русский, Еврейский, Американский. :))) ... |
|||
:
Нравится:
Не нравится:
|
|||
15.08.2018, 18:20 |
|
|
|||
---|---|---|---|
#18+
justIT Этот чисто анекдот, на тему разных форумов, Русский, Еврейский, Американский. :))) ЗЫ Вспомнел анекдот про чукчу-писателя... ... |
|||
:
Нравится:
Не нравится:
|
|||
15.08.2018, 18:47 |
|
|
|||
---|---|---|---|
#18+
SandalTree ЗЫ Вспомнел анекдот про чукчу-писателя... Все ок. ... |
|||
:
Нравится:
Не нравится:
|
|||
15.08.2018, 18:53 |
|
|
|||
---|---|---|---|
#18+
justIT Вот, что расслышал/разобрал Sun and sand around. Without you world is a desert. Faces in a crowd, They don`t matter. When I'm without you There`s one thing only that you could do to make it better --- refrain --- If you think Of Me when you`re not here. When you`re not here make out that you're near think Of Me when you`re not there when you`re not there feels good even when you just think Of Me when you`re not here When you`re not here make out that you're near think Of Me when you`re not there when you`re not there Then the whole world feels like at a standstill Do (what???) with my heart I don`t mind such strong a feeling Felt strong from the start I miss it really Alone without you There`s one thing only that you could do to make me feel it 'cause I do, I think about you You know that I think about you When is alone I think about you when you're away I think about you I know that you know that I know you do Oh yes you do ... |
|||
:
Нравится:
Не нравится:
|
|||
16.08.2018, 23:16 |
|
|
start [/forum/topic.php?fid=7&fpage=5&tid=1300988]: |
0ms |
get settings: |